,

Verhalen uit de praktijk: Sociaal psycholoog Minou

Ieder kwartaal vertelt psychologe Minou van der Werf over haar ervaringen als sociaal psycholoog en PhD student. In deze blog post stelt zij zichzelf voor. Liefde op het eerste gezicht… Ik kan het me nog goed herinneren: op 5 VWO ging ik naar allemaal verschillende voorlichtingsavonden voor de universiteit. Deze avond ging mijn vader mee naar Psychologie. […]

,

Verhalen uit de praktijk: Gezinstherapeut Megan

Ieder kwartaal vertelt psychologe Megan Lenferink over haar ervaringen als gezinstherapeut. In deze blog post stelt zij zichzelf voor. Toen ik in 2013 afstudeerde als psycholoog ben ik begonnen met individuele behandelingen. Voor mij als behandelaar was de belangrijkste motivatie dat ik mensen graag wilde helpen om verder te komen in hun leven. Wat me al snel […]