Over Najla

OVER PSYCHOLOOG NAJLA

WIE IS PSYCHOLOOG NAJLA

Ik ben Najla, BIG-geregistreerd GZ-psycholoog in opleiding tot specialist en oprichter van dit platform.

Toen ik als psycholoog aan het werk ging, merkte ik dat ik de technieken uit de behandelingen ook makkelijk in mijn eigen leven kon toepassen. Als ik ergens in mijn privé leven tegen aan liep, ging ik in wetenschappelijk onderzoek op zoek hoe ik mijn problemen kon oplossen. Hierdoor werd mijn leven net wat makkelijker.

Op deze website en mijn social media kanalen (@psycholoognajla) deel ik met jou, hoe jij wetenschappelijk bewezen adviezen en technieken uit de psychologie, in je eigen leven kan toepassen. Hierdoor wordt ook jouw leven net wat makkelijker.

Hiernaast geef ik informatie en uitleg over verschillende psychische problemen en deel ik interessante ontwikkelingen vanuit mijn vakgebied.

Regelmatig werk ik ook samen met andere media en bedrijven als media-psycholoog en social media deskundige. Eerder werkte ik samen met o.a. LINDA.tvPsychologie Magazine en de NOS. Ook was ik wekelijks te zien als vaste psychologie deskundige bij TV-programma GoedNieuws Vandaag op SBS6.

Naast mijn (social) media activiteiten werk ik als GZ-psycholoog in opleiding tot specialist bij een GGZ-instelling.

Ook ben ik betrokken als expert bij Stichting Durf te Vragen. Deze stichting is opgericht door YouTubers Dylan Haegens en Marit Brugman met als doel om psychische problemen onder kinderen en jongeren bespreekbaar te maken en de drempel richting hulpverlening te verlagen.

Heb jij last van psychische problemen? Raadpleeg dan altijd je huisarts.

Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten. Je kan 24/7 anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 via het nummer 0800-0113 (gratis).

Bekijk mijn video’s op YouTube

EEN LEZING BOEKEN? NEEM NU CONTACT OP MET PSYCHOLOOG NAJLA!

Lezingen zijn zowel in het Engels als het Nederlands