Samenwerken?

PSYCHOLOOG NAJLA GEEFT WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN INFORMATIE, ADVIES EN TIPS OP HET GEBIED VAN PSYCHOLOGIE

Wie is Psycholoog Najla?

Op deze website, mijn YouTube kanaal en in de media  deel ik wetenschappelijk bewezen informatie over psychische problemen. Hiernaast deel ik handige adviezen en technieken uit de psychologie die je in je eigen leven kan toepassen.

Naast mijn (social) media activiteiten werk ik fulltime als GZ-psycholoog in opleiding tot specialist binnen de specialistische GGZ.

Samenwerken met Psycholoog Najla?

Dat kan! Voor interessante samenwerkingen mag je altijd contact met mij opnemen. Ik zou het ook leuk vinden om op een perslijst te staan en nieuws te ontvangen. Samenwerken kan bijvoorbeeld in de vorm van vertegenwoordiging, reviews, win-acties, of andere redactionele aandacht.

Ik schrijf ten allen tijde een eerlijk verhaal, waar ik zelf achter sta. Ook schrijf ik alleen over producten of zaken die passen bij mijn blog en YouTube kanaal, die ik zelf leuk en interessant vind en waar ik inhoudelijk achter sta. Ik vermeld het bij mijn artikelen en video’s wanneer het gaat om een gesponsord bericht of wanneer ik iets gekregen heb.

Psycholoog Najla op jouw event?

Ook dit is mogelijk. Klik hier voor de mogelijkheden.  Neem voor informatie contact met mij op via het contactformulier.  

Ben jij benieuwd wat Pim Cuijpers, hoogleraar klinische psychologie aan de VU en gespecialiseerd in zelfhulp vindt van mijn YouTube kanaal? Bekijk dan snel de video gemaakt door De Volkskrant!

Psycholoog Najla werkte eerder samen met:

SAMENWERKEN? NEEM NU CONTACT OP MET PSYCHOLOOG NAJLA!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.