Blog

Zo krijg jij matches op Tinder!

Blog / Video's

Zo krijg jij matches op Tinder!

Tinder! Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat het gebruikt wordt door mensen uit alle lagen van onze maatschappij! Zowel de armen als de rijken zitten op Tinder. Zowel hoogopgeleiden als laagopgeleiden. En mensen tussen de 30 en 50 lijken de meest actieve online daters!

Hoe vergroot je nu je kansen op een match op Tinder? Vandaag geef ik een aantal tips op basis van wetenschappelijk onderzoek!

  1. Allereerst zou ik adviseren om de superlike knop niet te gebruiken op het moment dat je iemand superleuk vindt! Een beetje hard to get spelen wanneer je iemand leuk vindt is namelijk een goed idee. We vinden mensen aantrekkelijker en interessanter wanneer we er niet helemaal zeker van zijn of zij ons ook leuk vinden. Met een superlike haal jij dat beetje mysterie weg. 
  2. Waar ben jij naar op zoek op Tinder? Vrouwen lijken voornamelijk op zoek te zijn naar bevestiging dat ze er mogen zijn en vriendschappen. Mannen hebben meer interesses in een liefdeloze hook-up, om mensen te leren kennen op reis en om een partner te vinden voor een relatie! Wil jij niet zo maar een match, maar echt een match met iemand die naar hetzelfde op zoek is als jij? Zet dan in je bio waar je naar op zoek bent!
  3. Ben jij een super lange man of een kleine vrouw? Maak dan gebruik van je lengte en zet dan hoe lang jij bent in de bio van je profiel als je op zoek bent naar een partner van het andere geslacht. Mannen voelen zich namelijk van nature eerder aangetrokken tot een vrouw die kleiner dan zij is. Vrouwen voelen zich van nature sneller aangetrokken tot een man die langer dan zij is.  
  4. Ben jij een rijke man of vrouw? Heb jij zakelijk succes? Ben jij hoogopgeleid? Bescheidenheid zorgt op dit gebied niet voor extra matches op Tinder. Je kunt ervoor kiezen om je rijkdom of succes in de strijd te gooien op Tinder. Mensen vinden het namelijk aantrekkelijk wanneer iemand succesvol is en een hoog inkomen heeft. De mens ziet een hoogopgeleid persoon als een potentie op rijkdom of succes. Dus ook als je nu nog geen fortuin hebt maar wel een studie hebt waarmee jij later geld binnen kunt harken dan kun je dit vermelden op Tinder. Pas wel op voor golddiggers! 
  5. Voor mannen maakt het weinig uit wat voor beroep zijn toekomstige lover heeft. Vrouwen hebben wel een voorkeur. Een aantal beroepen vinden vrouwen in het bijzonder onweerstaanbaar! Dus heren als je dit beroep hebt dan heb je op Tinder geluk! Hier komen ze: Met stip op 1 staat de advocaat / jurist.  Ook de brandweer- en politieman vinden vrouwen extra aantrekkelijk! Ambtenaren doen het goed. Ook militairen vinden vrouwen in het bijzonder erg leuk. Het is ook niet gek dat ziekenhuis series het goed doen onder vrouwen want ook mannen die in de zorg werken doen het goed op Tinder! 

Tip 3 tot en met 5: http://www.yieldopedia.com/paneladmin/reports/57b80df49e4b764bcb427cce3dbf868c.pdf

Schrijf hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *