Blog

Wie is Psycholoog Najla?

Blog / Video's

Wie is Psycholoog Najla?

Freud, Jung en dr. Phil?

De afgelopen 100 jaar is onderzoek gedaan naar de psyche van de mens door allerlei bekende wetenschappers. Beroemde psychologen zoals Freud, Jung maar ook de welbekende dr. Phil hebben wetenschappelijk onderzoek gedaan om het brein van de mens te ontleden. Hierdoor weten psychologen vandaag de dag een stuk meer over waarom de mens is zoals hij is en kunnen zij mensen helpen hun persoonlijke doelen te behalen.

Psycholoog Najla

Ik heb Psycholoog Najla opgericht om de geheimen uit de behandelkamers van de psychologen te halen en jou te leren hoe jij zelf op een wetenschappelijk bewezen manier je persoonlijke doelen kunt gaan behalen.

Video’s en Blog

De komende maanden kun je op mijn YouTube kanaal en website video’s en blogs verwachten over hoe je gelukkig kunt worden in de liefde, hoe je jouw nieuwjaar voornemens vol kan houden en hoe je jouw winterblues kwijt kunt raken. Dit ga ik je allemaal leren met behulp van wetenschappelijk bewezen technieken die jij in je dagelijks leven kunt toepassen. Wil je deze video’s niet missen? abonneer dan snel gratis op mijn YouTube kanaal.

Heb jij last van psychische problemen? Raadpleeg dan altijd je huisarts.

 

Schrijf hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *