Blog

Mega Win-Actie! (Gesloten)

Blog / Video's

Mega Win-Actie! (Gesloten)

Mijn YouTube-kanaal en Facebook-pagina hebben de 1000 abonnees behaald!

Dit mooie moment wil ik met jullie vieren. Daarom heb ik een mega win-actie. Ik ben lekker gaan shoppen en heb voor 107 euro een aantal van mijn lievelingsproducten aangeschaft. Het enige wat je hoeft te doen om dit pakket te winnen is je (gratis) abonneren op mijn YouTube kanaal en in de reacties van de Win-actie video te vertellen waarom jij dit pakket wil winnen! In juni zal ik de winnaar van de win-actie bekend maken op mijn Facebook, Instagram, YouTube kanaal en hier op mijn website. Ik zal een lootje trekken om de win-actie eerlijk te laten verlopen. Geen enkele van de producten in het pakket zijn gesponsord.

In het pakket:

Yoga-mat (Perry Sport)

Geurkaars (Rituals)

Bruisballen voor in bad (Lush)

Mokken met feelgood tekst (Hema)

Gebonden notitieblokken (Hema)

Pennen met feelgood tekst (Hema)

Gelukskaarten (Hema)

Chocoladerepen, 4 stuks (Australian)

Schrijf hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *