Blog

Psycholoog Najla in de media: De doe-het-zelf Dictatuur

IMG_4372
In de media

Psycholoog Najla in de media: De doe-het-zelf Dictatuur

Dit jaar werd ik geïnterviewd voor de nieuwe documentaire serie De doe-het-zelf Dictatuur. Dit is het persoonlijke avontuur van programmamakers en journalisten Fidan Ekiz en Kees Schaap over de wereld van wokeness, uitsluiting en angst; verschijnselen die veel impact hebben op de wereld van nu in het algemeen en die van Fidan en Kees in het bijzonder. In aflevering 2 word ik door Fidan geïnterviewd over waarom mensen heftige meningen delen op social media, hoe meningen versterkt raken door de algoritmes en hoe polarisatie hierdoor in de hand gewerkt wordt.

Schrijf hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *