,

Wie is Psycholoog Najla?

Freud, Jung en dr. Phil?

De afgelopen 100 jaar is onderzoek gedaan naar de psyche van de mens door allerlei bekende wetenschappers. Beroemde psychologen zoals Freud, Jung maar ook de welbekende dr. Phil hebben wetenschappelijk onderzoek gedaan om het brein van de mens te ontleden. Hierdoor weten psychologen vandaag de dag een stuk meer over waarom de mens is zoals hij is en kunnen zij mensen helpen hun persoonlijke doelen te behalen.

Psycholoog Najla

Ik heb Psycholoog Najla opgericht om de geheimen uit de behandelkamers van de psychologen te halen en jou te leren hoe jij zelf op een wetenschappelijk bewezen manier je persoonlijke doelen kunt gaan behalen.

Video’s en Blog

De komende maanden kun je op mijn YouTube kanaal en website video’s en blogs verwachten over hoe je gelukkig kunt worden in de liefde, hoe je jouw nieuwjaar voornemens vol kan houden en hoe je jouw winterblues kwijt kunt raken. Dit ga ik je allemaal leren met behulp van wetenschappelijk bewezen technieken die jij in je dagelijks leven kunt toepassen. Wil je deze video’s niet missen? abonneer dan snel gratis op mijn YouTube kanaal.

Heb jij last van psychische problemen? Raadpleeg dan altijd je huisarts.

 

1 antwoord
 1. Alex van de Bilt
  Alex van de Bilt zegt:

  Najla zou jij denken dat een goede op maat gegeven massage niet vlekkeloos zou kunnen aansluiten bij jou psychologische gesprekken en mindfullnes sessies?
  Kelly Weekers( ook psychologe en mindfullnes coach) stuurt geregeld klanten van haar naar mij door om zo gezamelijk de oplossing dichterbij te krijgen, call it” a totall concept sessie”
  Ook ben ik bezig met andere psychologen en mindfulness coaches dit uit te zetten in heel Nederland.
  Lijkt het jou zinvol hier eens over te brainen, zo krijgen we allemaal een win win situatie.
  Hoop van je te horen.
  Gr Alex van de Bilt
  http://www.body-life.nl
  0614544201

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *